20 Haziran 2009 Cumartesi

Asansör İstanbul 2009 Dünyanİn Buluşma Noktasİ Oldu

Dünyanın en önemli Asansör fuarlarından birİ olan Asansör İstanbul,
tüm dünyadan profesyonelleri buluşturdu…

26 ülkeden 285 katılımcı firma ve 69 ülkeden 22.892 profesyonel ziyaretçi kıtaların buluştuğu noktada ‘’Herkes İçin Başarı’’yı hayata geçirdi. Asansör İstanbul 2009, katılımcılarıyla, ziyaretçileriyle, konferanslarıyla dünyada yaşanan sıkıntılara karşı Asansör sektörünün cevabı oldu.
Asansör İstanbul Fuarı İFO İstanbul Fuar Hizmetleri tarafından, AYSAD’ın ( Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) desteği ile 12-15 Nisan tarihlerinde 11. kez düzenlendi. Asansör İstanbul 2009 Fuarının açılışı, ELA Baskanı Michel Chartron, ANSI Üyesi Louis Bialy, CEA Baskanı Ren Tianxiao, ASO Başkanı Nurettin Özdebir, EFESME Başkanı Giovanni Ferrarini, AYSAD Başkanı Sefa Targıt ve İFO Yönetim Kurulu başkanı Selahattin Durak tarafından yapıldı.

Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezinde yaklaşık 20 bin metrekare kapalı alanda iki yılda bir düzenlenen Asansör İstanbul Fuarı özellikle son yıllarda gösterdiği istikrarlı büyüme ile dünyanın en önemli Asansör fuarlarının arasındaki öncü durumunu pekiştirdi.
Hem ulusal hem de uluslararası ölçekte her yıl daha yoğun bir katılımcı ve ziyaretçi kitlesine ev sahipliği yapan Asansör İstanbul 2009 gene rekorlarını kırdı. 285 ulusal ve uluslararası firmayı, 69 ülkeden, 4 bin 138 uluslararası, 18 bin 754 ulusal, toplam 22 bin 892 profesyonel ziyaretçiyi biraraya getiren Asansör İstanbul ziyaretçilerinin yüzde 25’i fuara birden fazla gün ayırdı. Tekrar ziyaretlerle birlikte 31 binin üzerinde ziyaret gerçekleşti.

Ulusal ve Uluslararası konferans programı Asansör sektörünün ileri gelen isimlerinin katılımıyla dikkat çekti. “Yeni bir Çağın Başlangıcı-Standardlara Küresel Yaklaşım’’ “Avrupa Asansör Pazarı Ve İtalyan Uzmanlığı” “Binalarda Yatay Ve Düşey Ulaşımda Enerji Verimliliği” “ Asansör ve Yeni Makine Direktifleri İle İlgili Çalışmalar” “Senkron Motorların Çalışma ve Boyutlandırılma İlkeleri” “Ulusal Asansör Sektörünün İşleyişi: Teknik, Rekabet, Ticaret” konulu konferanslar Asansör İstanbul 2009 katılımcı ve ziyaretçisinden büyük ilgi gördü.

Asansör İstanbul tasarım ve teknolojinin buluşmasına 3. kez ev sahipliği yaptı. ILDC Uluslararası Asansör Tasarım Yarışmasında 1. seçilen Esra Keskin ve Fatih Şenay, ortak hazırladıkları proje ile 1.’lik ödülü olarak 5 bin Euro kazandı. 2. Emre Çağlar 3 bin Euro, 3. Korhan Büyükdemirci bin Euro ödül kazanırken, KONE özel ödülüne layık olan projeyi hazırlayan Hakan Evkaya KONE Finlandiya Tesislerine gezi kazandı. ILDC ‘’Uluslararası Asansör Tasarım Yarışması” tasarımcılara Asansör sektörünü tanıtmak ve gelecekteki işbirliklerine zemin hazırlamak amacıyla düzenlendi. ILDC Uluslararası Asansör Tasarım Yarışmasına katılan tüm projeler fuar alanında Asansör sektörü ile buluştu.

“Herkes İçin Başarı” Asansör İstanbul’da gerçek oldu…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder